Forum
Jak często odwiedzacie zakłady sportowe?
zaczynaj na tej stronie
Temat
Zdarza wam się obstawiać mecze ? Zakładam że najczęściej jest to piłka nożna ? Macie jakieś dobre typy na zbliżający się weekend ? Bo na dzisiejszą ligę mistrzów to pewnie już wpisów nie będzie :) sportingbet bo u niego obstawiam daje dobre kursy i dobre warunki na start dlatego tutaj jestem. Nie widzę podobnych tematów więc można byłoby porozmawiać sobie o naszych typach itp. Oczywiście o różnych dyscyplinach sportowych można rozmawiać. Liczę że często ktoś tutaj będzie się udzielał , w ten weekend proponuję:
Werder Brema v Freiburg 1
Valencia v Atletico Madryt x
Hull v Crystal Palace 1
Eintracht Frankfurt v FC Cologne 1
Werder Brema v Freiburg 1
Valencia v Atletico Madryt x
Hull v Crystal Palace 1
Eintracht Frankfurt v FC Cologne 1
Odpowiedzi
Mnie się nigdy nie poszczęściło jeszcze jak obstawiałem.
Ja zagrałem tylko raz, obstawiłem 7 meczów i wygrałem trochę kasy.
Jeżeli jest jakaś większa impreza sportowa, np. mistrzostwa świata, mistrzostwa europy albo igrzyska olimpijskie to staram się postawić jakiś kombinacyjny zakład. Do tej pory wyszedłem mniej więcej na zero (może leki plus). Wiem, że niektórzy korzystają z obstawiania na żywo przez internet.
Ja jako kobieta obstawiam mecze. Jestem w zakładach raz w tygodniu. Jeżeli tylko są większe imprezy typu Mistrzostwa Świat, Mistrzostwa Europy bądź igrzyska zimowe/letnie, to prawie codziennie. Powiem szczerze udało mi się sporo już wygrać, dlatego jestem taką maniaczką, ale co najważniejsze, to nie jest moim nałogiem.
O nawet kobieta obstawia a udało Ci się coś wygrać? Bo ja obstawiam bardziej u tych booków online i po prostu sprawa ma się właśnie w taki sposób, że ja po prostu no wiecie jakoś tak no wiecie obstawiałem kiedyś jak jeszcze liga polska była do zniesienia gdzie to zawsze Wisła Kraków rozdawała karty a teraz to już nie obstawiam.
To chyba dawno obstawiałeś bo wisła raczej nie gra ciekawie. Ja obstawiam sobie na necie zawsze na weekend lubię to bardzo nie jest to moim nałogiem. Fakt faktem jest to szybka kasa ale trzeba wiedzieć jak stawiać.
Kiedyś obstawiałem codziennie ale to wtedy jeszcze byłem młody i głupi i w ogóle myślałem o tym, że będę się z tego utrzymywał..Wiem, że to może brzmieć tak absurdalnie ale w moim przypadku tak właśnie było. Poświęcałem na analizowanie całe dnie ale na końcu i tak wszystko wtapiałem bo nie można dobrze obstawić wyniku.
Takie regularne obstawianie, które jest oparte na jakimś systemie, to raczej nie dla mnie. Żeby coś wygrać na w ten sposób i na dłuższą metę osiągnąć zysk trzeba mieć spore środki finansowe, które można przeznaczyć na grę. Ja czasem coś obstawię przy okazji większych imprez albo wydarzeń typu. finał LM.
Takie regularne obstawianie, które jest oparte na jakimś systemie, to raczej nie dla mnie.
Sportowych wyników nie da się przewidzieć, więc żadne systemy nic tu nie dadzą. Trzeba po prostu strzelać :)
Ja odwiedzam tylko jak są jakieś większe rozgrywki, na przykład olimpiady.
Tylko jak są większe imprezy typu Mistrzostwa Świata, Mistrzostwa Europy, czasami LM
ja obstawiam bardzo często, ale tylko legalne. Ranking bukmacherów działających legalnie znajdziecie na http://ranking-bukmacherow.pl/
Ja obstawiam mecze rekreacyjnie. Nie jestem uzależniony i gram tylko za małe kwoty, max. do 10zł. Przeważnie typuje tylko większe wydarzenia sportowe, takie jak Liga Mistrzów czy Mistrzostwa Świata ;)
Kiedyś grałem online, ale po wycofaniu się zagranicznych buków z Polski, nie obstawiam już w ogóle.
ostatnio zacząłem typować polski i nie tylko futsal. Mało osób typuje, więc kursy są wyższe. Jeżeli ktoś szuka wiadomości o futsalu w polsce to polecam. Sporo przydatnych wiadomości na ten temat.
Ja gram max 2 razy w tygodniu, jeśli te 2 razy przegram to zazwyczaj robie sobie z 2 tygodnie przerwy żeby portfel troche odpoczął ;)
autor: Gość
Kiedyś grałem online, ale po wycofaniu się zagranicznych buków z Polski, nie obstawiam już w ogóle.
STS jeszcze został. Ja sama nie obstawiam, ale mój chłopak raz na czas tak.
link do widocznej strony forum:
https://www.lm.pl/forum/sport/pilka-nozna/jak-czesto-odwiedzacie-zaklady-sportowe-730102