Skocz do zawartości

Masz ważną informację? Prześlij nam tekst, zdjęcia czy filmy na WhatsApp - 739 008 805. Kliknij tutaj!

LM.plForum

Forum

zdumiewająca wróżka prawdziwy dar przepowiedni szok dobra
Dodawanie odpowiedzi (HTML został wyłączony)
zaczynaj na tej stronie
A zapłacisz za mnie? To też pozwole żeby mi powróżyła, skoro tak to reklamujesz by naganiać jej klientów i nabić kabzę, to może ogarniesz dla mnie darmową wróżbę, wiesz coś jak darmowa działka od dilera, jeśli się sprawdzi to następnym razem zapłace, bo dwie dychy to nie tak wiele, ale w ciemno dwóch dych nikomu nie dam.
autor: dodano: 22.06.2012 11:50 odsłon: 26765 Zgłoś do usunięcia
Odpowiedzi
no nie wiem czy 20 to tak duzo,czemu uwazasz ,ze reklamuje? nikogo nie reklamuje,bezprzesady,po prostu dzielel sei wrazeniami,dzieki temu ktos moze skorzystac a nie musi.ja za takie uslugi bywalo,ze placilam 50zl,wiec to nie ejst duzo jak dla mnie tym bardziej ze wrozba jest bardzo obszerna i trafna. jesli chcesz gratis ,to napisz do nie,moze sie uda i tyle,co ode mnie chcesz.pozdr
autor: Gość dodano: 23.06.2012 16:58 0 0 Zgłoś do usunięcia
W takim razie czemu dzielisz się tymi informacjami w paru działach, bo ten sam temat założyłać też przynajmniej w jeszcze jednym dziale. I ogólnie cała twoja wypowiedź nie jest zbyt obiektywna, bardzo tą panią zachwalasz, tak jakby zależało ci na tym aby jak najwięcej klientów do niej się zgłaszało, i to nie jest reklama? Poza tym nie pisałem, że 20zł. to dużo napisałem wyraźnie [b:au2dnku1]"dwie dychy to nie tak wiele"[/b:au2dnku1], czytaj dokładniej.
autor: Gość dodano: 24.06.2012 12:01 0 0 Zgłoś do usunięcia
No masz rację,ale to ze zalozylam w dwoch dzialalch ten temat naprawde o niczym nie swiadczy:) nie zalezy mi na zadnych jej tam...wiesz o co mi chodzi,pisze to rowniez dlatego,ze wczesniej uwazalam iz wrozki ,ktore mozna znalezc w necie to sciema,komercja ,reklama itp..i dalej bym tak myslala ,gdyby nie pewne zdarzenie,pewna osoba(akurat mi bliska) ale te historie moge opisac Ci na gg,bo jest barzdo prywatna i osobista,jesli chcesz ,to daj znac,podam gg... to wszystko,nie zawsze jest tak jak myslisz,wiem dobrze ile tu spamu,ale to na akzdym forum i nie wiadomo czy to prawda czy fikcja..to akurat prawda.
autor: jaaaa dodano: 24.06.2012 17:16 0 0 Zgłoś do usunięcia
mam problem z logowaniem,wiec wole na gg pogadac,zreszta jak mowilam to osobista sprawa:/wlasciwie to nawet bym chciala skonfrontowac z kims przeslanie wrozby ,ale nie bardzo jest z kim...
autor: jaaaa dodano: 24.06.2012 17:26 0 0 Zgłoś do usunięcia
aha, zapomnialam dodac, dopiero pozniej przegladaj forum znalazlam dzial parapsychologia, wiec i tu napisalam:))))))) nie doszukuj sie niczego,mylisz mnie z pewnym pokrojem ludzi:(
autor: jaaaa dodano: 24.06.2012 17:35 0 0 Zgłoś do usunięcia
czemu nie...
autor: gość dodano: 25.06.2012 8:12 0 0 Zgłoś do usunięcia
Powiem tobie tak, ten komentarz co dałem, był ironiczny, gdyż do tego typu historii podchodzę sceptycznie, ale oczywiście nie mam nic przeciwko aby poznać odmienne poglądy na takie sprawy, także jeśli chcesz to możesz podać gg, a wcześniej czy później odezwę się. Ale jak mówię, jestem sceptyczny, także rozmowa ze mną, niekoniecznie może tobie odpowiadać.
autor: Gość dodano: 25.06.2012 11:23 0 0 Zgłoś do usunięcia
Bym wolała zadzwonić osobiście jednak.....
autor: sabrinka dodano: 26.06.2012 9:17 0 0 Zgłoś do usunięcia
TA WROZKA ZINAIDA JEST OK,TYLE ODE MNIE.
autor: ewa9874 dodano: 2.08.2012 16:29 0 0 Zgłoś do usunięcia
doceniam umiejętności tej pani,sprawdzona i dobra wróżka,warto:) pozdrawiam!
autor: szamanka dodano: 8.10.2012 22:31 0 0 Zgłoś do usunięcia
zgadzam sie z pozytywami na temat tej wrozki
autor: Marii dodano: 30.08.2013 18:58 0 0 Zgłoś do usunięcia
bardzo dobra wrozka warszawa sprawdzona i majaca dar,apsje,zerce,warazliwosc,wszystko sie zgadza,to pani zinaida,pomogla mi na nowo przyjsc na swiat,wyszlam z nalogu,serdecznie polecam ja i jej karty, wrozka zinaida jest numer jeden w polsce
autor: warszawa999 dodano: 18.12.2013 16:19 0 0 Zgłoś do usunięcia
Tak, zgodzę się, że Wróżka Zinaida jest niesamowita. Ma ogromny dar i mówi cała prawdę. Dzięki niej duzo zrozumiałam, sa rzeczy których sie nie widzi, mrózy oczy... Ta osoba potrafi sprawić, że sie je otwiera! Wrózko Zinaido pozdrawiam bardzo serdecznie. Iza
autor: IDE22 dodano: 18.06.2014 11:08 0 0 Zgłoś do usunięcia
Tak, zgodzę się, że Wróżka Zinaida jest niesamowita. Ma ogromny dar i mówi cała prawdę. Dzięki niej duzo zrozumiałam, sa rzeczy których sie nie widzi, mrózy oczy... Ta osoba potrafi sprawić, że sie je otwiera! Wrózko Zinaido pozdrawiam bardzo serdecznie. Iza

Co na to lekarze?
autor: brown dodano: 21.06.2014 11:34 0 0 Zgłoś do usunięcia
Pozdrawiam wszystkich. ............sprawdzona i rzetelna wrózka..................Kazdy ma prawo wierzyć temu, ale ja nikomu nie wierzę, bo nawet sobie- nie wierzę wróżce też............ Oby sie spełnily Wasze marzenia.......
autor: Gość dodano: 25.06.2014 7:18 0 0 Zgłoś do usunięcia
Prawie jak wróżbita maciej
autor: Gość dodano: 25.01.2015 18:09 0 0 Zgłoś do usunięcia
a droga taka wróżka??
autor: Gość dodano: 27.02.2015 21:42 0 0 Zgłoś do usunięcia
a wrozka ewa ? skad namairy na nia ?? co mysliscie o wrozce lilith black moon?
autor: ewelinall dodano: 2.03.2015 20:44 0 0 Zgłoś do usunięcia
co mozecie powiedziec o wrozce vitalissa z torunia
autor: renata s dodano: 2.03.2015 20:45 0 0 Zgłoś do usunięcia
Bardzo interesujący wątek. Ja się przyznam, że boję się wróżb, bo to jest trochę tak, że sugestia powoduje czasem jakieś działania. Wierzę natomiast, że niektórzy mają taki dar.
autor: Gość dodano: 22.03.2015 12:42 0 0 Zgłoś do usunięcia
  • 1
  • 2
Wszystkich 30
Potwierdzenie
Proszę zaznaczyć powyższe pole