Forum
Wróżka Danuta Krawczyńska - Konin Stary
zaczynaj na tej stronie
Temat
Czy wróżyła komuś ta pani?
Mi wróżyła i sprawdza się, czekam na wasze opinie.
Mi wróżyła i sprawdza się, czekam na wasze opinie.
Odpowiedzi
byłam pare razy u niej i nie sprawdziło mi się nic...!! a minął od wróżby juz rok, bylam u kilku wrozek i danuta to kicha.
piszę znów i musze pwoiedzieć że bardzo sie pomyliłam...minęło jeszcze trochę czasu i dosłownie wszytsko się sprawdziło. byłam zniecierpliwiona bo od wrozby rok prawie...a dosłownie po około roku lub troche ponad cala reszta sie sprawdzila. szok. wlasnie u Danuty. Kiedys do Irki chodziłam ale Danuta mówi więcej i Danuta jest milsza, tak sie wydaje. mowie..ze bylam zniecierpliwiona,a takie szczegoly sie sprawdzily, trzeba czekac..co wywrozono to sie sprawdzi, ale czekac trzeba.
Przestańcie się kobity same reklamować bo tylko głupie nastolaty łykają te wasze teksty. Same sobie piszecie pochwały, że niby "mi wróżyła i się wszystko sprawdziło".... Żal po prostu.
akurat te wszytskie posty pisalam ja jedna klientka tej wrozki, nie chcesz iwrzyc to nie wierz, nie masz pewnosci czy wrozka sama tu sobie daje autoreklame czy nie..ja wiemm swoje i tyle.
Nie chodze czesto do wrozek,ale bylam w podbramkowej sytucji poszlam do wrozki Danuty. wszystko albo prawie wszystko,sie sprawdzilo.Przepowiedziala mi. ze 15 listopada ktos bardzo bliski przejdzie na druga strone,przepowiedziala wiele sytuacji,w ktore wtedy nie uwierzylam. 15 listopada zginal mi maz,a pozniej wszystko po koleji zaczelo sie sprawdzac .Jestem mocno w srednim wieku,w calym moim zyciu bylam trzy razy u wrozek,ale pani Danuta jest rewelacyjna.Polecam te wrozke wszystkim, ze spokojnym sumieniem.
Poproszę nr telefonu do tej wrozki
Witam.Nie dawno skusiłam sie i odwiedziłam panią Danute.Co prawda narazie czekam co się sprawdzi,ale o tym co do tej pory wiedziała bardzo dużo i wcale o nic nie pytała. Mam nadzieję że czas pokaże że pani Danka miała rację.POLECAM!!!
Ja chodze do niej co drugi dzien,wszystko sie od razu sprawdza co mówi,od razu.
Witam, musze z całego serca polecić ta wspaniała osobę. Niemalże wszystkie przepowiednie sie sprawdziły na resztę czekam. Jest duzo sytuacji w które niewierze a one faktycznie sie przytrafiają. Podchodzę do wróżby nie jak do wyroku ze tak bedzie tylko ze tak moze byc. Pani Danusia potrafi prosto i szczerze przedstawić sytuacje dzięki temu często trudne życiowe chwile, wybory mozemy porzadnie rozpatrzeć i podjąć właściwa dla nas decyzje. Polecam jeszcze raz i zycze powodzenia !
A nr telefonu do tej Pani ktoś zna?
czy ktoś ma aktualny numer albo kontakt do p. Danusi? Nr stacjonarny nie odpowiada niestety, a była mi bliska i nie wiem, czy coś się nie stało...
Poproszę o upublicznienie Tel.komórkowego do pani Danuty. Stacjonarny nie odpowiada.
Wyjechała na ukraine tam wiekszy zarobek na ciemnocie.
Prosze o padbie nr tel do tej Pani i ewentualnie adres
Numer telefonu ktoś poda....
I masz namiar
Pani Danuta w kwietniu zmarla .
To w piekle sie już smaży jak każda wróżka.
link do widocznej strony forum:
https://www.lm.pl/forum/inne/zjawiska-paranormalne/wrozka-danuta-krawczynska-konin-stary-669187