Forum
Obserwacja UFO - Wola Podłężna
zaczynaj na tej stronie
Temat
Witam. Wczoraj 25.08.2014 wraz z moim kolegą około godziny 23 widzieliśmy coś podobnego do statku obcych wraz z dwoma czerwonymi punktami które świeciły pulsacyjnie i były oddalone od siebie i statku na ~100/150 metrów. Statek był od nas oddalony nie więcej niż kilometr. Na początku pojazdy nie poruszały się były na wysokości kilkuset metrów nad ziemią. po około minucie od zobaczenia UFO czerwone kropki pojawiły się po drugiej stronie pojazdu po chwili czerwone kropki wraz ze statkiem który był za nimi zaczeły lecieć w dość wolnym tempie
Odpowiedzi
Możliwe. od jakiegos czasu ludzie z naszych okoloc dostrzegaja rozne rzeczy na niebie itp.
Możliwe. od jakiegos czasu ludzie z naszych okoloc dostrzegaja rozne rzeczy na niebie itp.
Możesz podać jakiś przykład?
mieszkam nad jeziorem Goslawskim, i pare lat wstecz mialem takie zdarzenie ze do tej pory nie wiem co to bylo, otoz okolo godziny 1 w nocy obudzila mnie dziwna jasnosc w pokoju gdzie spalem , podszedlem do okna zeby sprawdzic skad ta jasnosc pochodzi i zobaczylem na wysokosci mostu biegnacego przez jezioro w przyblizeniu na srodku jeziora trzy duze czerwono pomaranczowe kule, obudzilem zone i razem to obserwowalismy, te kule nie mialy jednolitej barwy ,tylko bylo to cos takiego jakby plonace poliwo, raz czerwone pozniej przechodzace w pomaranczowe ,srednicy trudno okreslic ale wygladaly na okolo 20 -30 metrow , po minucie ,dwuch przesunely sie w strone elektrowni Patnow i wkrotce albo sie oddalily albo zniknely, w kazdym badz razie miejsce nad jeziorem pozostalo ciemne jak zawsze, do tej pory nie moge sobie wyjasnic co to bylo , a jestem czlowiekiem sceptycznym , majacych duzy destans do wszelkich pseudo cudow tudziez innych zjawisk promowanych przez wszelkiego rodzaju religie...
Ale wiecie, że gdyby jakieś istoty przybyły z daleka, to raczej by się tak nie bawiły;)
A co by robiły? :) Cały czas jesteśmy przez nich obserwowani.
A propo tych ognistych kul, tez widziałam 3 jakoś w 2012 roku pewnego wieczoru, podobnie - zmieniały barwy z czerwonej na pomarańczową i zaczęły się oddalać, jakby zlewać ze sobą.
A propo tych ognistych kul, tez widziałam 3 jakoś w 2012 roku pewnego wieczoru, podobnie - zmieniały barwy z czerwonej na pomarańczową i zaczęły się oddalać, jakby zlewać ze sobą.
naprawdę wierzycie w istoty pozaziemskie? ;)
Wszechswiat jest potezny, dlaczego mielibysmy byc sami? :)
Mnie to zawsze dziwi, że w świecie, w którym jest więcej telefonów komórkowych niż ludzi nigdy nie udaje się uwiecznić takich wydarzeń ;) Przecież znaczna część posiadaczy telefonów ma smartfony z aparatem 5 Megapikseli i zoomem, który można uruchomić dosłownie trzema ruchami palcem i już można nagrywać.
Witam a na mnie te historie nie robią większego wrażenia widziałem dysk obcych z 30 metrów
Ja osobiście, jestem w stanie uwierzyć w tego typu historie.
Sąsiad mi mówił że Kiedyś na tvn pokazywali latające krowy gdzieś w Ameryce Południowej.
link do widocznej strony forum:
https://www.lm.pl/forum/inne/zjawiska-paranormalne/obserwacja-ufo-wola-podlezna-727996