Skocz do zawartości

Masz ważną informację? Prześlij nam tekst, zdjęcia czy filmy na WhatsApp - 739 008 805. Kliknij tutaj!

LM.plForum

Forum

Ciekawe rozwiazania w domach
Dodawanie odpowiedzi (HTML został wyłączony)
zaczynaj na tej stronie
Jakie polecicie ciekawe rozwiązania przy budowie domu? Co warto jest zainstalować?
autor: Cemest dodano: 1.04.2025 10:51 odsłon: 23 Zgłoś do usunięcia
Odpowiedzi
Kranik bidetowy w lazienkach. Pomaga I w higienie osobistej, i toalety się błyskawicznie sprząta, wodę do konewki nalewa czy wiadro do mycia podłogi szykuje. Żałuję tylko ze w pomieszczeniach toaletowych (łazienka, toaleta, pralnia) nie mam wszędzie odpływu podłogowego. Poza tym warto jest zamontować rekuperację, dobrze jest przy tym skontaktować się z firmą z doświadczeniem: https://aquaex.pl I tutaj mogę polecić firmę z Warszawy, która zajmuje sie montazem rekuperacji na miejscu.
autor: gestles dodano: 1.04.2025 12:43 0 0 Zgłoś do usunięcia
autor: gestles
Kranik bidetowy w lazienkach. Pomaga I w higienie osobistej, i toalety się błyskawicznie sprząta, wodę do konewki nalewa czy wiadro do mycia podłogi szykuje. Żałuję tylko ze w pomieszczeniach toaletowych (łazienka, toaleta, pralnia) nie mam wszędzie odpływu podłogowego. Poza tym warto jest zamontować rekuperację, dobrze jest przy tym skontaktować się z firmą z doświadczeniemI tutaj mogę polecić firmę z Warszawy, która zajmuje sie montazem rekuperacji na miejscu.

Bardzo ciekawy temat – fajnie poczytać o różnych nowoczesnych rozwiązaniach w domach. Sam od jakiegoś czasu interesuję się energooszczędnymi technologiami, szczególnie tymi, które mogą realnie wpłynąć na rachunki i komfort życia. Jednym z rozwiązań, które moim zdaniem warto rozważyć, są pompy ciepła kraków – nie tylko ze względu na ekologię, ale też długoterminowe oszczędności.

Dla osób z Krakowa i okolic mogę polecić fajną stronę z ofertą i informacjami o montażu pomp. Dużo konkretów, porady dla inwestorów i solidne podejście do tematu.

Jeśli ktoś z Was już korzysta z pomp ciepła – chętnie poczytam opinie z pierwszej ręki. Zastanawiam się nad takim rozwiązaniem u siebie.
autor: natalie dodano: 9.04.2025 14:36 0 0 Zgłoś do usunięcia
Zadbaj koniecznie o bezpieczeństwo w swoim domu. Najlepszym rozwiązaniem jest moim zdaniem monitoring oraz alarm. W montażu takich instalacji pomoże Tobie firma elektryczna Anluks Szczecin https://anluks.pl/firma . Skontaktuj się z nimi celem omówienia szczegółów.
autor: Ania dodano: 10.04.2025 11:43 0 0 Zgłoś do usunięcia
Potwierdzenie
Proszę zaznaczyć powyższe pole